AJANKOHTAISTA

TUOTANNON KEHITTÄMISPROJEKTI 2023

25.02.2024

Metallikaari Oy on saanut Euroopan Unionilta tukea yrityksen kehittämisprojektiin.

Tuki on mahdollistanut vesileikkurin päivittämisen nykytekniikkaan hyvin varusteltuna. Lisäksi tuella on myös laajennettu tuotannon kokoonpanopuolta.

On hienoa, että Euroopan Unioni antaa tukea pienten yritysten kehittämiseen.


 

METALLIKAAREN KONEKANTA UUDISTUU

25.08.2023

Päivitämme täällä Metallikaaressa konekantaamme jatkuvasti tarpeiden mukaan. Viimeisen vuoden aikana olemme ottaneet käyttöön muun muassa uuden 2,5 metrin / 110 tonnin särmäyspuristimen.

Vesileikkuriin olemme uusineet pumpun, ja lokakuun alussa leikkuri saadaan käyttöön kokonaisuudessaan uudemmalla tekniikalla. 

Uusi konekanta ja viimeisin tekniikka mahdollistavat tuotantomme kehittämisen entistä paremmin, ja aina asiakkaiden tarpeiden ja kysynnän mukaan!


 

UUSI PUTKENTAIVUTIN KÄYTÖSSÄ

21.02.2022

Uusi Macrin cnc-taivutin on nyt otettu Metallikaaressa käyttöön ja se lisää edelleen kapasiteettiamme putkentaivutuksen osalta. Koneen mukana tuli muutamia työkalusarjoja lisää parille eri putkikoolle, joten samalla työkaluvalikoimamme Macrin automaattikoneitten osalta lisääntyi.

Pyrimme lisäksi hyödyntämään vanhan Pedrazzolin koneemme laajaa työkaluvalikoimaa uudessa koneessa. Vanhoja työkaluja muokataan uuteen koneeseen sopivaksi mahdollisuuksien mukaan.


 

TUTUSTU SÄHKÖISEEN ESITTEESEEMME!

21.02.2022

Siinä on hyvää tietoa moneen taipuvan Metallikaaren toiminnasta, palveluista ja erikoisosaamisesta. 🙂

Klikkaa kuvaketta, ja esite avautuu uuteen ikkunaan.


 

UUSI CNC-TAIVUTIN TULOSSA, JA ENTISTÄ TEHOKKAAMPAA PALVELUA LUVASSA

01.12.2021

Teemme uudistuksia Metallikaari Oy:n tuotannossa. Uusimme konekantaamme ja otamme työtilojamme entistä tehokkaampaan käyttöön. Meitä vuosikymmeniä hyvin palvellut Pedrazzolin putkentaivutuskone on purettu pois kierrätykseen. Pienemmässä hallissamme onkin nyt runsaasti tilaa, kunnes Macrilta tilaamamme uusi cnc-taivutin saadaan paikkaamaan vanhaa konetta vuodenvaihteessa. Uuden koneen automatiikka lisää kapasiteettiamme putkentaivutuksen osalta, ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Uusi kone saapuu joulukuussa ja sen käyttöönotto tapahtuu tammikuussa. Vanhan koneemme runsas taivutuslestivalikoima pyritään kuitenkin säilyttämään muokkaamalla lestejä niin, että ne saadaan jatkossa sopimaan kahteen nykyaikaiseen cnc-koneeseemme.

Valmistaudumme joululomiin, jolloin Metallikaari on kokonaan suljettuna (23.12.2021-7.1.2022). Koska meillä on tällä hetkellä yksi kone vähemmän käytössä ja toimimme normaalia pienemmällä kapasiteetilla loppuvuoden ajan, tuotannossamme saattaa olla ajoittain ruuhkaa. Tämä kannattaa huomioida tilauksia tehdessä. Pyrimme kuitenkin kaikissa tilanteissa pitämään kiinni nopeista ja joustavista toimitusajoistamme. 🙂

Putkentaivutuskone
Vanha Pedrazzolin putkentaivuttimemme lavalla. Lähdössä kohti uutta elämää.

 

KEHITÄMME TOIMINTAAMME

18.03.2021

Metallikaaressa pyrimme kehittämään toimintaamme ja tuotantoamme jatkuvasti. Viime keväänä hankimme lisää toimitilaa ja laajensimme toimintaamme uuteen hallitilaan samassa vanhassa osoitteessa, Moreenitie 3. Toiminta uusissa tiloissa on käynnistynyt hienosti, ja tämän vuoden aikana investoimme myös uuteen putkentaivuttimeen, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistä tehokkaampia ja monipuolisempia palveluita!

Uusi konekanta on käytössämme loppuvuodesta 2021.

Putkentaivutus

 

METALLIKAARI NYT MYÖS INSTAGRAMISSA

23.04.2020

TOIMITILAMME LAAJENEVAT!

23.04.2020

Laajennamme toimitilojamme nykyisessä osoitteessa Moreenitie 3, Kerava. Laajennuksen jälkeen pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja käytössämme on enemmän sekä halli- ja varastotilaa että piha-aluetta. ☀️


 

UUSIA TAIVUTUSTYÖKALUJA

23.04.2020

Ajankohtaista! Olemme tilanneet lisää taivutustyökaluja Macrin cnc-putkentaivuttimeemme. Uusilla osilla pystymme työstämään nyt entistä pienempiä putkikokoja. Tervetuloa tekemään tilauksia!


 

METALLIKAARI OY:n HALLITILOISSA TEHOKAS GENANO-ILMANPUHDISTUS

16.08.2019

Metallikaaressa haluamme panostaa työn laadun lisäksi myös terveelliseen ja turvalliseen työympäristöön. 


 

MUUTIMME AUKIOLOAIKOJA

01.07.2019

Suljemme perjantaisin jo klo 13:30. Ma-to olemme avoinna kuten aiemminkin klo 07:00-15:30.


 

KONEKANTAMME LAAJENEE ALKUVUODESTA 2019

26.11.2018

Helmikuussa laajennamme konekantaamme cnc-putkentaivuttimella, jolla mahdollistuu entistä monipuolisempien putkiosien taivuttaminen. Uusi konehankinta mahdollistaa sen, että yhdellä ohjelmalla on mahdollista tehdä taivutukset kahdella eri lestillä ja lisäksi mankeloinnit samaan kappaleeseen.

Putkentaivutus

 

METALLIKAARI KESÄLOMALLA 1.7-29.7.

01.06.2018

Pidämme kesälomaa 1.7-29.7. Tänä aikana liikkeemme on suljettuna. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää ja aurinkoista kesää! ☀️


 

RST-PUTKIKANNAKKEET NYT METALLIKAARESTA

01.02.2018

Tilaa meiltä korkealaatuiset muovieristetyt rst-putkikannakkeet, joita löytyy ulkohalkaisijaltaan 38mm, 51mm, 63mm, 76mm sekä 102mm putkille.

Valmistamme tarvittaessa putkikannakkeita myös asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. 


 

NETTISIVUT PÄIVITTYVÄT

30.01.2018

Metallikaari Oy:n nettisivuja päivitetään parhaillaan. Uudet sivut avautuvat viikolla 5!